13. Regionalno zasjedanje Europskog parlamenta mladih Hrvatske

Moja prava   |   15.02.2018.
13. Regionalno zasjedanje Europskog parlamenta mladih Hrvatske

Europski parlament mladih jedna je od najvećih platformi za javnu debatu, međukulturalne susrete, međunarodni dijalog i razmjenu ideja mladih u Europi. Aktivno djeluje u više od 40 država, organizirajući preko 500 događaja

godišnje. Njegov se utjecaj proširio na tisuće mladih ljudi od njegova osnutka 1987. godine. U Hrvatskoj je EPMH (Europski parlament mladih Hrvatske) osnovan 1994. godine. U posljednje 22 godine, Europski parlament mladih Hrvatske pruža mladim ljudima priliku za aktivno sudjelovanje u rješavanju aktualnih društvenih pitanja, prihvaćanju različitosti te razvijanju vizije o budućnosti Europe. Opsežnim simulacijama rada u parlamentu potičemo mlade na sudjelovanje u politici, na spoznavanje vlastitih potencijala i preuzimanje odgovornosti za vlastitu budućnost kao i za budućnost Europe.

Regionalno zasjedanje Europskoga parlamenta mladih Hrvatske ove će se godine održati u Osijeku od 1. ožujka 2018. do 4. ožujka 2018.

Više informacija pročitajte u privitku. Prijavnicu pronađite ovdje.

 

izvor: eyp.hr

foto: eyp.hr

 

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.