Listopad pun događanja za mlade: TIME TO MOVE by EURODESK

Mobilnost / putovanja   |   03.10.2018.
Listopad pun događanja za mlade: TIME TO MOVE by EURODESK

Time to Move je kampanja tijekom koje se u listopadu organiziraju brojna događanja za mlade, na kojima se možeš upoznati sa stotinama mogućnosti za odlazak u inozemstvo i sudjelovanje u međunarodnim projektima, istraživanje Europe ili stjecanje potrebnog iskustva za budućnost. Sve aktivnosti provode Eurodeskovi stručnjaci koji su uvijek spremni razgovarati s tobom i pomoći ti da pronađeš najprikladniji projekt za svoje potrebe.

Sudjeluj u aktivnostima Time to move i informiraj se o mogućnostima studiranja, volontiranja i rada u inozemstvu. Pretražuj aktivnosti u svojoj zemlji i pronađi onu koja ti je najbliža. Možeš se odmah uključiti i sudjelovati: PRONAĐI AKTIVNOSTI

Od informativnih aktivnosti do koncerata, toliko je raznolikih događanja da svi mogu pronaći aktivnosti koje će ih pokrenuti.

Možeš sudjelovati i u Natječaju za dizajn majice Time to Move. Ako imaš barem 13 i ne više od 30 godina, dizajniraj majicu koja najbolje pokazuje duh kampanje Time to Move i osvoji putovanje vlakom po Europi! NATJEČAJ

Izvor i foto: Eurodesk

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.