MJESEC BORBE PROTIV OVISNOSTI Ako imate problem možete se javiti u ZZJZ “Sveti Rok” VPŽ

Aktualno   |   03.12.2018.

Ovisnost je dugotrajna bolest mozga, vrlo teško izlječiva, tijekom koje stradavaju i ovisnik i njegova obitelj. Osim što je problem pojedinca i njegove obitelji, ovisnost je i veliki društveni i javnozdravstveni problem. U posljednje smo vrijeme svjedoci pojave i novih droga, ali i novih oblika ovisnosti. Zavod za javno zdravstvo "Sveti Rok" Virovitičko-podravske županije ustrajno nastoji djelovati preventivno, osobito među djecom i mladima, kako bi se spriječila pojava opvisnosti. Međutim, usprkos svekolikom trudu stručnjaka ipak dio osoba ima probleme s drogom, prekomjernim pijenjem alkohola ili s problematičnim i patološkim kockanjem.

Dio je ovih osoba već uključen u tretman s ciljem rješevanja problema, ali postoje mnogi koji imaju problem, ali ga ne rješavaju. Stoga se ovim putem pozivaju  svi koji su u potrebi za stručnom pomoći da se obrate u Zavod za javno zdravstvo "Sveti Rok" Virovitičko-podravske županije gdje će tim stručnjaka procijeniti potrebe svakog pojedinca i uključiti ga u odgovarajući tretman.

Izvor: https://www.icv.hr/2018/11/mjesec-borbe-protiv-ovisnosti-ako-imate-problem-mozete-se-javiti-u-zzjz-sveti-rok-vpz/?fbclid=IwAR2M_z3thJ98KEdqC0FxTdOmZEjfVNbbWQm8qDr4CIlsjp4_hYQVGwouBOo

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.