PoKRENI – pokloni svoje kilometre za osobe oboljele od multiple skleroze!

Zdravlje   |   02.07.2018.
PoKRENI – pokloni svoje kilometre za osobe oboljele od multiple skleroze!

Četvrti trkački izazov “PoKRENI – pokloni svoje kilometre” pomoći će Savezu društava multiple skleroze Hrvatska. Traje sve do GRAWE Noćnog maratona koji će se održati 25. kolovoza na zagrebačkom jezeru Bundek i nasipu uz Savu.

GRAWE Hrvatska četvrtu godinu zaredom otvara izazov “PoKRENI – Pokloni svoje kilometre” s ciljem prikupljanja 100.000 kilometara koje će to osiguravajuće društvo ‘pretvoriti’ u donaciju od 50.000 kuna za Savez društava multiple skleroze Hrvatske na GRAWE noćnom maratonu 25. kolovoza na zagrebačkom jezeru Bundek.

Svi trkači koji žele učiniti dobro djelo i poticati svijest o zdravim životnim navikama mogu skupljati trkačke kilometre na aplikaciji Endomondo pod PoKRENI izazovom.

Također su otvorene prijave za peti GRAWE noćni maraton. Najluđi noćni trkački spektakl, kako ga trkači od milja zovu, ove će godine pratiti krilatica “Fly me to the moon”. Utrku organiziraju Atletski klub Sljeme i GRAWE Hrvatska, a svi zainteresirani mogu se prijaviti na linku za prijave.

Trkačkom izazovu priključit će se i poznate hrvatske ultramaratonke Veronika Jurišić, Paola Vrdoljak, Antonija Orlić i Adrijana Šimić.

Cilj trkačkog izazova “PoKRENI – Pokloni svoje kilometre” je pokretanje promjena i poticanja na usvajanje zdravih navika koje su temelj za kvalitetniju budućnost svakog pojedinca.

Do sada je inicijativom “PoKRENI” prikupljeno više od 500 tisuća kilometara i donacije su ostvarile tri udruge. Ove godine se ide u istom smjeru i donacija od 50.000 kuna ide u ruke Savezu društava multiple skleroze Hrvatske.

Uključite se u izazov prikupljanja kilometara i pružite primer drugima. Motivirajte ih da se PoKRENU, a uz to i učine dobro djelo. Preuzmite besplatnu aplikaciju Endomondo za praćenje treninga na pametnim telefonima, prijavite se na PoKRENI izazov i koristite je prilikom trčanja te tako registrirajte prijeđene kilometre.

Prikupljene kilometre i sudjelovanje u inicijativi podijelite na društvenim mrežama uz korištenje službenih hashtagova #pokreni#poklonisvojekilometre i #mozemosve.

 

izvor: pokreni.hr

foto: pokreni.hr

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.