Seminar iz područja obrazovanja odraslih u Luksemburgu

Obrazovanje   |   Katarina  |  23.10.2018.
Seminar iz područja obrazovanja odraslih u Luksemburgu

Agencija za mobilnost i programe EU poziva sve zainteresirane osobe koje rade ili su članice organizacija koje se bave općim obrazovanjem odraslih, a koje planiraju razviti Erasmus+ projekte u području obrazovanja odraslih na sudjelovanje na kontaktnom seminaru u Luksemburgu od 21. do 23. studenog 2018.

Seminar se organizira pod nazivom “Improving Access, Participation and Quality in Adult Learning”. Cilj seminara je pružiti sudionicima priliku za razmjenu znanja, dobre prakse i iskustva oko poboljšanja učinkovitosti, kvalitete i dostupnosti obrazovanja odraslih, uključivanje osoba s manje mogućnosti, profesionalno usmjeravanje i savjetovanje. Sva komunikacija na seminaru će se odvijati na engleskom jeziku.

Na seminaru će sudjelovati 50-60 sudionika iz Europe, od toga su 2 mjesta rezervirana za sudionike iz Hrvatske. Troškove smještaja, obroka i materijala za seminar financirati će organizacija. Troškovi puta sufinancirani su u iznosu od 500 eura, a polaznici seminara trebaju doprinjeti s 450 kuna.


Krajnji rok za prijavu na konferenciju je 24. listopada 2018.


PROGRAM SEMINARA

PRIJAVNI OBRAZAC


Izvor: MOBILNOST - NATJEČAJI

Foto: http://www.mobilnost.hr/ampeu_og_image.jpg

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.