Stižu donacije za pripremu učenika za Međunarodne matematičke olimpijade

Aktualno   |   26.11.2018.

Financijsku potporu za pripremu učenika za Međunarodne matematičke olimpijade osigurat će Infobip, jedna od vodećih globalnih IT kompanija, i tako podržati rad Hrvatskog matematičkog društva (HMD) koje organizira put i priprema učenike za matematičke olimpijade.

"Infobip je postigao svjetski uspjeh i živi je dokaz koliko je kvalitetnih ljudi u Hrvatskoj i regiji. Želimo omogućiti da se tako i nastavi. Zato smo odlučili dati svoj doprinos, nagraditi mlade matematičare koji na svjetskim natjecanjima postižu sjajne rezultate i pritom im poslati poruku da se znanje isplati i da je u njega vrijedno ulagati.-izjavio je Silvio Kutić, CEO Infobipa.

Prof. Hrvoje Kraljević iz Hrvatskog matematičkog društva koje radi na unapređivanju i promicanju matematičke znanosti, nastave matematike na svim razinama, primjene matematike u drugim disciplinama kao i unapređivanje društvenog položaja matematičata u cjelini, rekao je: "Hvala Infobipu što ulaže u darovite učenike i što je prepoznao trud koji već godinama ulažemo u razvoj sustava priprema učenika i promoviranje matematike."

Izvor: http://studentski.hr/vijesti/hrvatska/stizu-donacije-za-pripremu-ucenika-za-medunarodne-matematicke-olimpijade

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.