Time to Move – osmisli dizajn majice i osvoji vrijedne nagrade

Mobilnost / putovanja   |   Katarina  |  23.10.2018.
Time to Move – osmisli dizajn majice i osvoji vrijedne nagrade

I ove godine Time to Move treba pomoć oko dizajna majica koje najbolje prikazuju duh kampanje. Ako se trebaš prisjetiti o čemu je riječ u kampanji ili se prvi put s njom susrećeš pogledaj na sljedećem linku o ćemu je riječ: TIME TO MOVE. Natječaj je otvoren do 31. listopada 2018. Na natječaju mogu sudjelovati sve mlade osobe u dobi od 13 do 30 godina.


Pravila su jednostavna, odaberi tehniku koja ti najbolje odgovara. Iskoristi fotografiju, vještine crtanja, stvori digitalnu ilustraciju, osmisli tekst ili na drugi način prikaži svoje viđenje kampanje Time to Move. Uploadaj svoju kreaciju u obliku slike uz prigodan naslov. Sudionici će se natjecati u dvije kategorije, oni u dobi od 13 do 19 godina i oni u dobi od 19 do 30 godina.


Time to Move će odabrati pobjednika u svakoj od navednih skupina, a svaki pobjednik će dobiti Interrail Global Pass, 5 osoba s odličnim idejama osvojiti će 3 mjeseca pretplate na Spotify Premium, osoba koja je osvojila najviše glasova publike osvojiti će ruksak poznate Švedske marke Fjällräven.


Na sljedećem LINKU možeš pronaći dodatne informacije i uploadati svoju kreaciju.

Izvor: timetomove.eurodesk.eu/hr/#contest

www.facebook.com/Eurodesk/app/1432768656951037/

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.