Virtualni sajam poslova

Zapošljavanje i poduzetništvo   |   Katarina Risović  |  05.10.2018.
Virtualni sajam poslova

3. listopada počeo je Virtualni sajam karijera i znanja, a trajat će do 11. listopada. Svi zainteresirani moći će posjetiti štandove poslodavaca u čak 3 zemlje, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i Srbiji. Na sajmu sudjeluje 80 izlagača, od čega 40 tvrtki i 3 edukativne ustanove dolaze iz Hrvatske.

Potraga za poslom ne mora biti naporna i iscrpljujuća. U svega par klikova mišem ulogirajte se na stranicu Virtualni dani karijera i poslova gdje možete pronaći poslodavce iz svih područja rada. Na sajmu se nalaze poslodavci iz područja trgovine, ICTa, Financija, Turizma i Edukacije.

Uz ponudu poslova svaki štand nudi mogućnost razgovora s poslodavcem kao i razloge zašto je baš taj poslodavac idealan za vas.

Kako bi potraga za poslom bila zanimljiva i edukativna na virtualnom sajmu možete se okušati u lovu na blago ili izbrusiti svoje programerske vještine u virtualnom hackatonu. Za one najsnalažljivije osigurane su primamljive nagrade.

Prošeći sajmom poslova na sljedećem linku: hr.dankarijera.com.

 

Izvori: hr.dankarijera.com

           www.moj-posao.net

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.