Vršnjačka parlaonica u Virovitici

Moja prava   |   11.07.2018.
Vršnjačka parlaonica u Virovitici

Savjet mladih Virovitičko-podravske županije u suradnji s PRONI Centrom za socijalno podučavanje/Regionalnim info-centrom za mlade Osijek organizira Vršnjačku parlaonicu u Virovitici. Događaj će se održati u utorak, 17. srpnja 2018. godine, u prostoru Virovitičko-podravske županije (Sala za sastanke), s početkom u 15:30 sati.

Koji sadržaji za mlade postoje u tvojoj zajednici, a što nedostaje? Mogu li mladi i kako to promijeniti? Gdje pronaći informacije koje se tiču obrazovanja, neformalnog obrazovanja, mobilnosti u svrhu učenja? Kako te informacije iskoristiti za svoju promjenu i promjenu u svom okruženju? Imaš li prijedlog za poboljšanje života mladih u svojoj lokalnoj zajednici?

O svemu ovome, ali i još nešto više, možeš razgovarati u neformalnoj i opuštenoj atmosferi, zajedno sa svojim vršnjacima i mladim volonterima Info-centra za mlade Osijek.

Iskoristi ovo ljetno vrijeme za jedno korisno druženje. Neka te nove informaciju potaknu na nova iskustva.

Prijaviti se možete na e-mail: melita.ilakovac@vpz.hr ili putem telefona 033/638-133.

Vidimo se u utorak, 17. srpnja u 15:30 sati!

Više o događaju pročitajte ovdje.

 

izvor: Facebook

foto: Facebook

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.